A máriatövis kapszulák és azok előnyei

máriatövis rajzHa valaki azt javasolja, hogy vegyünk be máriatövis kapszulákat a máj védelme vagy tisztítása érdekében, akkor van néhány dolog, amit tudnunk kell, mielőtt megveszünk egy kiegészítőt a piacon, mivel a máriatövis kapszulák minősége sok esetben változó, ezért nagyon fontos odafigyelni, hogy mi éppen hogyan használjuk őket.

A máriatövis kiegészítők esetében sem érdemes olyan kapszulát választani, ami csak egyetlen összetevőből áll, mivel az étrendkiegészítők akkor a leghatékonyabbak, ha minél többféle hatóanyag található bennük, melyek együttesen hatnak és egymás hatását felerősítik. Ráadásul az egyes összetevők felszívódása is jobb lesz akkor, ha ilyen kiegészítőket keresünk. Persze, ha csak a silymarint szeretnénk használni összetevőként, akkor nagyon fontos, hogy annak mindig megnézzük a koncentrációját és ennek fényében válasszunk máriatövises kiegészítőket.

A silymarin az aktív összetevője a máriatövisnek. Azonban silymarin is többféle van, amelyeket egyaránt vizsgálják a kutatók. A laboratóriumi és állatkísérletek, illetve a humán vizsgálatok kimutatták, hogy a silymarin gátolja a hepatitis C terjedését, a diabéteszes neuropátia kialakulását, valamint védi a májat a sérülésekkel szemben és emellett a kutatók azt is állítják, hogy a máriatövis kapszula, amelyben magas a silymarin koncentrációja ígéretes a rák kezelésében.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://maria-tovis.blog.hu/api/trackback/id/tr926580971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása