A máriatövis hatékony csodaszer

A májunkat különféle súlyos betegségek támadhatják meg, beleértve a hepatitist, a cirrózist, a cholestatist, illetve a kémiai mérgek is komoly károkat okozhatnak e szervünkben. Azonban tanulmányok igazolták, hogy ezek ellen nem lehetetlen védekezni, hiszen többek között a máriatövis is alkalmas arra, hogy ezeket a kóros állapotokat gyógyítsa vagy segítsen megelőzésükben.

Silymarin koncentrátum

A máriatövis Európából származik. Latin neve Silybum marianum, de ismert még máriabogáncsként, tejbogáncsként is. A máriatövist már évszázadok óta használják a máj tonizálására. Bizonyítottan ez a legerősebb májvédő anyag, ami képes megakadályozni, hogy kimerüljön a szervezetből a glutation nevű fehérje, ami az alkohol vagy más toxinok lebontásáért felelős.

Persze fontos tisztában lenni azzal, hogy vannak más anyagok is, amelyek segítenek a májbetegségek megelőzésében. A koenzimQ10 például fokozza a sejtek energiáját, a B-vitaminok pedig felgyorsítják a test anyagcseréjét. Ezenfelül ott vannak az E-vitamin antioxidánsok vagy az aminosavak és a C-vitamin, melyek mindegyike fontos szerepet játszik a májbetegségek megelőzésében. Azonban ezek közül mégis a legerősebb a máriatövis.

Az is világos, hogy a máj rendellenességek kezelése vagy megakadályozása ezen anyagok kombinációjával is hatékonyan elérhető, így ha ilyen problémával küzdünk, akkor érdemes a nagyobb hatékonyság érdekében a máriatövist valamilyen más kiegészítővel kombinálva szedni.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://maria-tovis.blog.hu/api/trackback/id/tr237046519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
süti beállítások módosítása